SBÜ SPORFEST 2024!..

SBÜ SPORFEST 2024 16-21 Mayıs 2024 tarihleri arasında Gülhane Külliyemizde gerçekleştirilmiştir.

Takım ve bireysel alanlarda SBÜ SPORFEST 2024'te GSMYO öğrencileri aldığı derece ve ödüllerle bizi bir kez daha gururlandırdı.

Ödül Alan Öğrencilerimiz ve Dereceleri;

*Erkekler Dart* Müsabakaları Sonucunda Yüksekokulumuz İlk ve Acil Yardım Programından Muhammet Enes Mutlu Birinci ?? ?
 İlk ve Acil Yardım Programından Eyüp Aslan İkinci ??
 İlk ve Acil Yardım Programından Veysel Yay Üçüncü??olmuştur.
*Kadınlar Dart* Müsabakaları Sonucunda Yüksekokulumuz İlk ve Acil Yardım Programından Gülüşan ALTUNIŞIK İkinci ???olmuştur.
*Erkekler Halat Çekme* Müsabakaları Sonucunda; İlk ve Acil Yardım Programından Eyüp ASLAN ile Berkay GİDER'in olduğu takım Birinci ??olmuştur.
*Kadınlar Halat Çekme* Müsabakaları sonucunda Ameliyathane Hizmetleri Programından Ülkü Sıla KIRKLAR ve Zeynep UĞURLU olduğu takım birinci?? olmuştur.
*Satranç Müsabakaları Sonucunda Ameliyathane Hizmetleri Programından Azime Melike HOTOĞLU üçüncü ??olmuştur.
*Kadınlar 400 metre* Müsabakaları sonucunda İlk ve Acil Yardım Programından Berfin ALTINIŞIK üçüncü ?? olmuştur.
*Kadınlar Bilek Güreşi* Müsabakaları Sonucunda İlk ve Acil Yardım Programından Yaşar Nur ACUN birinci ??olmuştur.
*Kadınlar Havalı Tabanca Atışı* Müsabakalarında İlk ve Acil Yardım Programından Yaşar Nur ACUN üçüncü ??olmuştur.

SPORFEST 2024' te tüm branşlarında mücadele veren her sporcu öğrencimize teşekkür eder, sporda kazandıkları başarıların hayatın her alanında devam etmesini temenni ederiz.