Lütfen telefonunuzu dik konuma getiriniz.

Tek Ders Sınav Duyurusu

2. Sınıfta olup mezun durumuna gelmiş (Akademik not ortalaması 2.00 veya üzeri olma, tek bir ders hariç diğer tüm derslerini başarıyla tamamlamış olma, stajını tamamlamış veya tamamlamamış olması fark etmez) 2 yıl içindeki aldığı herhangi bir tek dersten başarısız durumda olan öğrencilerin okul web sayfasında bulunan mevzuat ve formlar- form ve dilekçeler başlığı altındaki “Tek Ders Sınavı Dilekçesi”ni doldurup 19 - 22 Temmuz 2024 tarihleri arasında (22 Temmuz saat 17:00’ye kadar), elden okul öğrenci işlerine veya gsmyo@sbu.edu.tr adresine mail  olarak ulaştırmaları gerekmektedir.

Tek ders sınavı 24-26 Temmuz 2024 tarihleri arasında yapılacaktır. Sınav tarihi, sınavı yapılacak dersler ve sınav saatleri önümüzdeki günlerde duyurulacaktır.